tirsdag 1. september 2009

Forskningsdagene i Nordkapp

Forskningsdagene i Nordkapp arrangeres i perioden 23. til 25. september. Det blir mange arrangement, og vi håper på god oppslutning.

Programmet publiseres på nettstedet til Radio Nordkapp i løpet av denne uken.

5 kommentarer:

  1. Håper dette med blogg kan fungere som et interaktivt medie, hvor man kan komme med innspill og kommentarer.

    SvarSlett
  2. Så flott med en nettside hvor vi kan debattere fremtidens kyst-Finnmark!!

    Hva mener dere om fremtidens arbeidsplasser i kyst-Finnmark? Jeg tror det vil komme mer arbeidsplasser innen kulturnæringer og reiseliv. Jeg har også stor tro på at oljealderen kommer, men kanskje på en litt annen måte enn det vi ser tendenser til i dag. Tror liksom ikke at det kommer en stor terminal rett utenfor Nordkapp liksom..

    SvarSlett
  3. Hva skal vi gjøre for at folk skal trives og ha en meningsfylt jobb her? Fritidstilbud?Vedlikehold av bygningsmasse og nærmiljø? Hvordan skal vi utvikle de ulike bransjer i vår livskraftige kommune? Yrkestilbud for ungdommen?

    SvarSlett
  4. Jeg tror at kultur- og fritidstilbud er viktig for trivselen til alle oss som bor i Nordkapp. Personlig så kjenner jeg gleden og tilhørigheten ved å bo her når jeg feks deltar på Filmfestivalen, går på konserter med våre egne kor og korps, går på revy eller bruker naturen til trimturer og rekreasjon.
    Og for å oppretteholde disse mulighetene er det viktig at vi alle bidrar, enten som frivillig, som publikumer eller med en liten slant. Uten noe meningsfylt å gjøre på fritiden vil mistrivselen vokse.

    SvarSlett
  5. Kultur og fritidstilbud er meget viktig for bosetting og trivsel i kystsammfunnene, og dermed meget viktig i Nordkapp. At det er slike dager som forskningsdagene gjør kystsammfunnet i Nordkapp enda mere rikt og spennende å bo i . Forskningsdagene med utstillinger av både profosjonelle og elever viser bare hva et lite samfunn kan få til når folk samarbeider. Kjempebra jobbet av de som syr disse dagene sammen i Nordkapp. Håper dette er dager som er kommet for å bli. Kultur er som sagt meget viktig, men forskning og vitenskap er også meget viktig.

    SvarSlett